Skip to main content

Vi bygger med kunden i centrum och hög kvalitet som ledstjärna!

Anders JohanssonProduktionschef

Företaget

Vi är ett byggföretag som verkar lokalt i Ådalen, mestadels i Kramfors men även i Härnösand och Sollefteå.

Byggnads AB Lennart Eriksson har varit verksamma i drygt 50 år och har således en lång erfarenhet av byggentreprenad och byggservice.

Vi bygger med kunden i centrum och hög kvalitet som ledstjärna! Med täta kundkontakter under hela byggprocessen och kvalificerade medarbetare i hela kedjan från planering till färdigställande når vi våra mål. Nöjda kunder är en förutsättning för goda slutresultat och fortsatt utveckling av verksamheten.

Byggentreprenad

På entreprenadsidan arbetar Hans Nordlander och Anders Johansson som platschefer. De driver och administrerar aktuella entreprenader.

Byggservice/Försäkringsskador

För byggservice och försäkringsskador ansvarar Mikael Salomonsson. Tjänsten består i huvudsak av mindre om- och tillbyggnader samt t ex vatten- och brandskador.

Historia

Byggnads AB Lennart Eriksson grundades 1959 av Lennart Eriksson. Företaget bedrev i inledningsskedet endast av byggverksamhet.

Sonen Björn Eriksson tog över i början av 70-talet och företaget utvidgades under 80-talet till att även omfatta fastighetsförvaltning. Fastighetsbeståndet skapades genom nyproduktion i egen regi samt genom förvärv.

I dag är företaget åter ett renodlat byggföretag då fastighetsbeståndet i sin helhet är avyttrat.

Företaget ägs idag av Teresa och Anders Johansson.

Företagets drygt 50-åriga historia ger en lång och gedigen lista av utförda byggprojekt tex. Ådalsskolan, Magistern, Coop Konsum, Resecenter och Galleria Christoffer. Läs mer under rubrikerna ”Byggtjänster & Utförda projekt”.

Företagsledning och Ägande
Teresa Johansson (VD) och Anders Johansson är lika delägare och ansvarar gemensamt för Byggnads AB Lennart Erikssons ledning.

Ta tag i ditt byggprojekt idag

Kontakta Oss

Besöksadress: Industrivägen 57, 872 32 Kramfors
Postadress: Box 223, 872 25 Kramfors
Tel: 0612-71 14 10
E-mail: info@lebygg.com