Skip to main content

Byggnads AB Lennart Eriksson

Företaget

 

Vi är ett byggföretag som verkar lokalt i Ådalen, mestadels i Kramfors men även i Härnösand och Sollefteå.

 

Byggnads AB Lennart Eriksson har varit verksamma i drygt 50 år och har således en lång erfarenhet av byggentreprenad och byggservice.

 

Vi bygger med kunden i centrum och hög kvalitet som ledstjärna! Med täta kundkontakter under hela byggprocessen och kvalificerade medarbetare i hela kedjan från planering till färdigställande når vi våra mål. Nöjda kunder är en förutsättning för goda slutresultat och fortsatt utveckling av verksamheten.

 

 

Byggentreprenad

 

På entreprenadsidan arbetar Hans Nordlander och Anders Johansson som platschefer. De driver och administrerar aktuella entreprenader.

 

 

Byggservice

 

För byggservicen ansvarar Anders Johansson och den består i huvudsak av om- och tillbyggnader och försäkringsjobb, t ex vatten- och brandskador. Här finns också en förman; Mikael Salomonsson.

 

 

Historia

 

Byggnads AB Lennart Eriksson grundades 1959. Företaget ägs idag av Teresa och Anders Johansson.

 

Företagets verksamhet bestod i inledningsskedet endast av byggverksamhet. Företaget utvidgade sin verksamhet under 80-talet till att även omfatta fastighetsförvaltning. Fastighetsbeståndet skapades genom nyproduktion i egen regi samt genom förvärv.

 

I dag är företaget åter ett renodlat byggföretag då fastighetsbeståndet finns i ett eget bolag med namnet Fastighets AB Lennart B Eriksson.

 

Företagets drygt 50-åriga historia ger en lång och gedigen lista av utförda byggprojekt tex. Ådalsskolan, Magistern, Coop Konsum, Resecenter och Galleria Christoffer. Läs mer under rubriken ”Byggtjänster / Utförda projekt”.

 

 

Företagsledning och Ägande

 

Teresa Johansson (VD) och Anders Johansson är lika delägare och ansvarar gemensamt för Byggnads AB Lennart Erikssons ledning.

[vc_empty_space height=”10px”]
[vc_empty_space]

f5

[vc_empty_space]

[vc_empty_space]

[vc_empty_space]